Greenrococo Rokob Krisztina

Rólunk

A GREENROCOCO eszenciája mindannak, amit szeretünk, ahogy élünk és amiben hiszünk. Benne van a körülöttünk lévő világ minden vibrálása, színe, illata és tisztasága.

A pannonhalmi dombok között élünk. Maga a táj is rendkívül inspiráló, a gyümölcsösünk, a kertünk, a gyógynövények termesztése nemcsak kikapcsolódás, hanem az alapanyagokhoz való kötődés fontos eleme.

A GREENROCOCO a növények iránti mély szenvedélyünkből és kíváncsiságunkból született. Először magunknak, később a barátainknak és a családunknak kezdtünk el növényi kozmetikumokat készíteni. Egyik dolog a másikhoz vezetett, és ma itt vagyunk. Nem úgy gondolunk magunkra, mintha egy iparághoz tartoznánk, hanem mint a gazdag botanikai hagyományok, történetek és mesterségek örököseire és elbeszélőire.

Célunk, hogy a növények és ásványok gyógyító erejét a szépségápolás hétköznapjaiba emeljük, használatukkal bőrünk visszanyerje egészséges ragyogását.

Kozmetikumainkat egyedi receptúráink alapján, kézzel és kis tételekben készítjük, hogy mindig frissek legyenek és minél tovább megőrizzék hatékonyságukat.

Arc- és testápolási termékeinket úgy fejlesztettük, hogy használatuk RITUÁLÉVÁ válhasson a rohanó hétköznapokban. Minden érzékszervünket bevonva más legyen, mint egy többlépcsős termékfelvitel. Hisszük, hogy az egyszerűség a fenntarthatóság alapja, ezért kollekciónk darabjainak több felhasználási lehetősége van és használatuk egyedi igények, bőrtípusok szerint alakítható.

Köszönöm a bizalmadat, és hogy velem tartasz ezen az utazáson a természethez és egymáshoz.

Rokob-Csonka Krisztina

A greenrococo alapítója